Welk festival ga jij in 2020 bezoeken?

Awakenings Festival
Hier komen vooral technoliefhebbers op af en tijdens het festival kun je twee dagen lang helemaal los gaan bij verschillende stages. Dit festival wordt gevierd bij Houtrak in Spaarnwoude waardoor je er vanuit Amsterdam redelijk makkelijk komt.

Latin Village
LatinVillage Festival is hét festival waar de bezoeker kan genieten van en dansen op een mix van House, Eclectic en Latin muziek. Het is een festival waar bezoekers vriendschap komen vieren onder het genot van een gezellige sfeer, opzwepende muziek, lekker eten en drinken. Kortom een plek waar iedereen welkom is!

Pinkpop
Het is inmiddels al heel wat jaar geleden dat Pinkpop voor het eerst werd gevierd, in 1970 om precies te zijn. Het is inmiddels het meest bekende en oude popfestival in ons land en je vindt het tegenwoordig in Landgraaf.

Down the Rabbit Hole
In de buurt van Nijmegen wordt Down The Rabbit Hole georganiseerd. De sfeer is hier wat intiemer dan bijvoorbeeld bij Lowlands, maar je vindt hier ook hele toffe optredens en acts en inmiddels komen er ook rond de 35.000 bezoekers op af.

Lowlands
Dit is zeker een van de grootste festivals van Nederland en het lijkt eigenlijk nog steeds te groeien qua populariteit. Drie dagen lang kun je je tijdens Lowlands vermaken met allerlei soorten muziek.

Mysteryland
De eerste editie van Mysteryland vond plaats in het begin van de jaren ’90 dus inmiddels gaat het festival al een tijdje mee en eigenlijk is het nog steeds ieder jaar een feest om op Mysteryland compleet los te gaan

Best keep Secret
Je gaat naar Best Kept Secret Festival als je houdt van indierock en electronica maar ook voor hiphop en garagerock kun je hier terecht. 

met-vrienden-naar-festival
met-vrienden-naar-festival